Adatvédelem

Az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető szerepet játszik az internetalapú üzletvitel jövője és a valódi internetes gazdaság alapjainak megformálása szempontjából.

A Diana Vadászbolt ezzel a nyilatkozattal erősíti meg elkötelezettségét a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, valamint az egyén személyes adatvédelemhez való jogának elismerése mellett.

Hozzájárulás

Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. Adatvédelmi irányelveink módosítása esetén a változásokat közzétesszük ezen az oldalon, így Ön mindig pontosan tudni fogja, milyen információkat gyujtünk, és milyen célokra használjuk fel azokat.

Az összegyujtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése

Webhelyeinken kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes adatait, információit, melyeket a regisztráció alkalmával ad meg, annak érdekében, hogy az Ön által kezdeményezett internetes vásárlás kivitelezhetővé váljon.

Ezen információkhoz csak akkor jutunk hozzá, amikor Ön regisztrációt hajt végre, vagy on-line felmérésben vesz részt. Az ilyen információkat kizárólag az Ön kifejezett engedélyével, illetve a vonatkozó jogszabályok előírásait betartva osztjuk meg bármely harmadik féllel. (csak hatóság)

Az információkat egyedül az alábbiakban leírt célokra használjuk fel:

A Diana Vadászbolt internetes oldalra kiterjedő adatvédelem

Munkatársainkat kötelezzük ügyfeleink adatvédelmi és bizalmas adatainak kezelésére vonatkozó jogainak tiszteletben tartására.

Milyen információkat gyűjtünk és miért?

IP-címek

Az IP-címeket problémák diagnosztizálása és webhelyünk adminisztrálása során, valamint demográfiai információk gyűjtésére használjuk fel. A webhelyünket felkereső látogatók esetében kizárólag a domain nevet észleljük - az e-mail címet nem. Az e-mail címet csak akkor látjuk, ha Ön valamelyik űrlap kitöltése során megadja azt nekünk, vagy e-mail üzenetet küld címünkre.

Cookies

A cookies segítségével személyre szabott tartalmat továbbítunk, mentesítjük ügyfeleinket jelszavuk ismételt megadásának terhe alól, nyomon követjük feltöltött hirdetései tartalmát, valamint látogatóink webhely-használati szokásai szerint testre szabjuk webhelyünk információkínálatát.

Felhasználói regisztráció

Regisztrált felhasználóinknak el tudjuk küldeni az általuk igényelt információkat, valamint egyéb termékinformációkkal, hírekkel és promóciós tudnivalókkal tudjuk ellátni Őket.

E-mail címek

Ha megadja nekünk e-mail címét, elektronikus levélben tartjuk Önnel a kapcsolatot. E-mail címét nem adjuk tovább a Diana Vadászbolt internetes oldal munkatársain kívüli harmadik személy részére. Önnek bármikor jogában áll az Önnel folytatott e-mail kommunikáció beszüntetését kérni.

On-line felmérések

Felméréseink esetenként bizonyos demográfiai információk - irányítószám vagy működési ágazat - megadását írják elő. Ha az on-line felmérés kapcsolattartási adatokat gyűjt, ezek felhasználásával kizárólag akkor küldünk további információkat Önnek, ha ezzel kapcsolatban a felmérés során megszereztük hozzájárulását. A hozzájárulás a későbbiekben bármikor visszavonható.

Linkek más webhelyekhez

Jelen webhelyünk más oldalakhoz is tartalmaz linkeket. A Diana Vadászbolt internetes oldal nem vállal felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért illetve tartalmáért.

Kommunikáció beszüntetése

Ön bármikor kérheti a Diana Vadászbolt internetes oldaltól az e-mail kommunikáció beszüntetését. Ehhez mindössze azt kell jeleznie felénk elektronikus levélben, hogy töröljük nevét és adatait az a Diana Vadászbolt internetes oldal e-mail listájáról, illetve regisztrációs adatbázisából. A regisztrált felhasználók a rendszerbe való belépést követően bármikor kérhetik a törlést.

Kérdések

Ha jelen adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben - például szeretné ellenőrizni vagy frissíteni a rendszerünkben tárolt, Önre vonatkozó információkat - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Akciós ajánlatunk

Florsheim Comet sand velúr cipő

Azonos színű,anyagú övvel együtt vásárolva - 15% kedv(...)

Ár:37 110 Ft

Bővebben

Florsheim Welles utcai bőrcipő

Ár:26 500 Ft

Bővebben

Florsheim Hadron utcai cipő

Ár:27 900 Ft

Bővebben

Florsheim bőr utcai cipő

Azonos színű, övvel együtt vásárolva - 15% kedvezmény(...)

Ár:43 350 Ft

Bővebben