Gyakori kérdések - Diana vadászbolt

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Diana vadászbolt kínálatában megtalálhatók a golyós, illetve sörétes vadászfegyverek egyaránt. Többek között Blaser, Heym, Anschütz, Sauer, Mauser, Beretta, Tikka, CZ gyártmányú vadászfegyver típusok találhatók termékpalettánkon.

Cél- és keresőtávcső kínálatunk főként az alábbi márkákból áll: Swarovski, Zeiss, Blaser Infinity, Leica, Schmidt&Bender, Kahles.

Természetesen tudunk, és szívesen segítünk minden vásárlónknak.

A Diana vadászbolt nagy sörétes- és golyós lőszer kínálattal rendelkezik.

Sörétes lőszer: A Gamebore sport- és vadászlőszer képviseletét látjuk el. Ezen felül RC és Saga lőszert forgalmazunk.

Golyós lőszer: A Nosler és a Brenneke golyós lőszerek magyarországi forgalmazója vagyunk, így nagy termékskálával rendelkezünk.

Egyéb általunk forgalmazott lőszerek nagy kaliber választékban érhetők el: Norma, RWS, Geco, Blaser, LFB, Sako, Sax, Sellier&Bellot.

Abban az esetben, ha méretprobléma miatt szeretné visszaküldeni a terméket, ezt megteheti a vásárlást követő 1 hónapon belül eredeti csomagolás (etikettcimke) és számla vagy nyugta ellenében.

Természetesen, boltunkban van bankkártya terminál. Bármelyik típusú bankkártyával ki lehet egyenlíteni a vásárolt termékek árát.

A külföldre szállítás lehetséges. Ebben az esetben azonban nincs lehetőség utánvétes fizetésre, kizárólag előre utalással rendelhetők meg a termékek.

A belföldre való szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe. Külföldi szállítás esetén 7-10 munkanap a kézbesítés ideje.

A webáruház mellett a Diana vadászbolt üzletet is üzemeltet, ebből adódóan nyitvatartási időben személyes vásárlásra van lehetőség. Kezdő vadászoknak mindenképp ezt javasoljuk, hiszen így lehetőségünk van személyes konzultáció keretein belül segíteni a megfelelő felszerelés összeállításában.

Természetesen. A Diana vadászbolt üzletében, nyitvatartási időben van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére.

Igen, vadászruházat kínálatunkban megtalálható mind a női, mind a férfi kollekció. Amennyiben érdekes lehet az Önök számára, úgy túraruházatban is megtalálhatja mindkét típust, sőt gyerek ruházatot is.

A legjobb megoldás a Diana ajándékutalvány. Ez tökéletes ajándék olyan személy számára, akinek a vadászat a hobbija, szenvedélye. Felesleges konkrét felszereléssel próbálkozni, hiszen csak a megajándékozni kívánt személy tudja, hogy mire vágyik legjobban.

Nem. Az engedélyhez kötött termékeket, a vadászfegyvereket és lőszereket, a törvényi előírásnak megfelelően kizárólag személyesen a szükséges engedélyek birtokában lehet megvásárolni. A többi vadászfelszerelés akadálytalanul megrendelhető a Diana vadászbolt webáruházában.